Nyt fra Råstof til Industrien

Erann DD spiller på Kulturhuset Industrien i Aarup

Torsdag d. 14. november kl: 20:00

Entre: 225 kr. Medlemmer: 200 kr.

 

Vi elsker bare hans positive, følsomme og funky, soulede stil. Erann DD strøg i 90’erne ind på de danske hitlister. Først med Zapp Zapp, siden med Drori-Hansen Furniture og i 2000 som solist på hans nummer 1 album ”Still Believing”, som fik både guld og platin og bragte Erann på flere års liveturne i Danmark og i resten af Europa.

 

Erann DD var med stor succes med i det populære TV2 musikprogram ”Toppen af Poppen”. Et kæmpe hit på TV, der med både tårer og jubelscener bragte soulsangeren helt tæt på danskernes hjerter.

 

Erann fik også den fantastiske ære at skulle levere Folkegaven (Folkets gave) til Kronprinsparrets bryllup – en opgave som han løste til UG+ med sangen ”When You Hold Me” – en af de helt store danske udgivelser ..

 

Erann DD er her i 2013 aktuel med et brag af et nyt album. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. - Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann det seneste års tid indspillet et personligt soul album, med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden er som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/ 60‘ernes kendte Motown-æra.

 

Vi kan således vente en aften fuld af sjæl og funky svedig soulmusik - og mon ikke også at der bliver krydret med nogle af de gode hits, vi kender så godt!

 

Du kan opleve videoer med Erann DDhttp://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!


Du kan også hurtigt se en video med Erann DD ved at klikke her!


Besøg Erann DD hjemmeside - klik her.


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk


FOLKEKLUBBEN spiller onsdag d. 5. marts 2014

Billetsalget til forårssæsonens koncerter starter d. 29. november 2013

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.