Nyt fra Råstof til Industrien

Helene Blum og Harald Haugaard Kvintet på Industrien i Aarup

Lørdag d. 23. november kl. 20.00

Entre: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.

Lørdag d. 23 november spiller Helene Blum og Harald Haugaard Kvintet Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

To af Danmarks fineste musikere står sammen i spidsen for en forrygende kvintet, som formidler traditionel og ny dansk musik med stor lidenskab og virtuositet. Smukke danske viser bliver nænsom blandet med fyrig instrumentalmusik, og det hele leveres med stor indlevelse og nærvær.

 

Helene Blum og Harald Haugaard har i de seneste tre år turneret succesfuldt i Danmark, Europa og Japan med deres kvintet, som tæller cellisten Kirstine Elise Pedersen, guitaristen Mikkel Grue og slagtøjsspiller Sune Rahbek.

 

Sammen forener de alle aspekter og kvaliteter af Blums vokale og Haugaards instrumentale repertoirer.

 

Helene Blum har bjergtaget mange tilhørere fra Canada over Europa til Japan med sin faste klare stemme og rene inderlige udtryk.

 

Harald Haugaard har siden midten af 90’erne markeret sig som en af Danmarks mest internationale musikere. I sit virtuose violinspil forener han det legende lette med en karakteristisk dyb og melankolsk klang.

 

En aften i musikalsk selskab med Haugaard og Blum - og deres musikere - er en demonstration af, hvordan den danske folkemusiktradition kan forfines uden at miste sin saft og kraft.

 

Og det kan være svært ikke at lade sig rive med!


Du kan opleve et par video med Haugaard og Blum på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Du kan også hurtigt se en video med Haugaard og Blum ved at klikke her!


Besøg Haugaard og Blums hjemmeside - klik her.


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk


Poul Krebs (solo) spiller fredag d. 28. februar 2014

Billetter til Poul Krebs kan bestilles nu! Ellers starter billetsalget til forårssæsonens koncerter d. 29. nov. 2013

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio kypergaarden.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.