Nyt fra Råstof til Industrien

Renè Evald og Poor Folks spiller på Industrien i Aarup

Fredag d. 31. januar kl. 20:00

Entre: 125 kr. Medlemmer: 100 kr.

Fredag d. 31. januar kl. 20, spiller Renè Evald med gruppen Poor Folks på Kulturhuset Industrien i Aarup. Ud over René Evald, der spiller leadguitar og synger, består gruppen af Lars Krarup på guitar, Jens E. Nielsen på bas og Jesper Thorup på trommer.

På sit seneste album ”Copenhagen Time” præsenterer René Evald en række numre i en stilsikker blanding af nye og gamle sange. Det er nuancer af blues, folk, rock og country i en nærværende og elegant produktion. Han giver sangene sin helt egen fortolkning – hvor sjælen fra verandaen når ind og fylder stuen. Her hører man intensitet, tilbageholdt ekvilibrisme, perfektionering af enkeltheden. Så det er spændende musik, der venter os denne aften på Industrien.

“Copenhagen Time” blev nomineret til Danish Music Award - Folk 2009 som bedste country-udgivelse. Titelnumret er med til at præsentere Danmark i udlandet på CD’en “Folk & Roots Music from Denmark”.

Blues har ligesom folk fulgt René Evald hele tiden. Bl.a. i Big Mama, som eksisterede fra 1977 til 1983 med René Evald som leadguitarist. Big Mama fyldte de mange spillesteder og festivaler med et entusiastisk publikum. Musikken var inspireret af elektriske blues-musikere som B.B. King, Freddie King og Albert King og af nyere musik som Little Feat og Ry Cooder. Orkestret blev også backingband for mange af de store bluesnavne , der lagde vejen omkring Danmark.

Sin interesse for country og folk fik René Evald samlet op i orkestret Buffalo, som spillede fra 1971 til 1977 bl.a. inspireret af grupper som Eagles og Allmann Brothers. Anmelderne var begejstrede!

Og sådan er der meget musikalsk interessant at sige om René Evald, der kommer med sine Poor Folks og giver koncert her på Industrien.

Er du til en smagfuld blanding af nye og gamle sange. Blues, folk, rock og country i spændende laid back arrangementer - og følte velspillede guitarsoloer - som mange af os er - så er dette lige noget for dig!

Du kan opleve en video med Renè Evald og Poor Folks på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!


Du kan også hurtigt se en video med Renè Evald og Poor Folks ved at klikke her!


Besøg Renè Evald og Poor Folks hjemmeside - klik her.


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.