Nyt fra Råstof til Industrien

Duoen Jane & Shane spiller på Industrien i Aarup

Lørdag d. 22. februar Kl: 20:00

Entre: 150 kr. Medlemmer: 100 kr.

Lørdag d. 22. februar kl. 20 spiller den musikalske duo Jane & Shane Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

En koncert med duoen Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Duoen er begavede musikere og spillemænd, der med medrivende energi skaber magiske øjeblikke, når de bringer deres forførende britiske folkemusik på scenen.

 

Jane & Shane mødte hinanden i København tilbage i 2000, og Danmark har siden da dannet rammen om deres musikalske aktiviteter. De brød for alvor igennem, da sangeren og satirikeren Niels Hausgaard i 2003 inviterede dem med i sit show og med ordene: ”Engelske Jane og irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd, de er begavede underholdere i absolut særklasse”, erklærede han sin fascination af duoens musik- og scenekvaliteter.

 

Siden gennembruddet i 2003 har Jane & Shane været blandt de mest markante navne på den danske musikscene. Den engelske violinist Jane Clark og den irske guitarist og sanger Shane Donnelly har deres helt eget hjørne i musikken med rødderne solidt plantet i den irske og britiske folkemusiktradition.

 

Herefter har Jane & Shanes karriere accelereret med ekspresfart, og de har efterfølgende trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark. Også på deres 3 albumudgivelser er deres kendetegnende engagement smittende.

 

DR har også haft øje for duoens store scene- og musikkvaliteter, og de blev derfor inviteret til at spille ved de traditionsrige Ledreborg Slotskoncerter i sommeren 2009 sammen med DR’s Underholdningsorkester. - De har for nylig spillet 9 nytårskoncerter med Danmarks Radios Underholdningsorkester rundt om i Danmark.

 

Med deres udstråling og entusiasme kommer de helt udover scenekanten. De har tidligere med succes spillet på Industrien. - Her venter dig en medrivende og dejlig musikalsk aften!

 

Du kan også hurtigt se en video med Jane & Shane ved at klikke her!

 

Besøg Jane & Shanes hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


BEMÆRK - dette er forårets medlemskoncert, der betyder at medlemmer af støtteforeningen Raastof får 50 kr. i rabat på billetten.


Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.