Nyt fra Råstof til Industrien

Den dynamiske trio ”FOLKEKLUBBEN” på Industrien

Onsdag d. 5. marts kl. 20:00

Entre: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.

Onsdag d. 5. marts spiller det unge fynske band FOLKEKLUBBEN Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

Det er folk-pop på dansk! FOLKEKLUBBEN laver popsange til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i.

 

FOLKEKLUBBEN udgav d. 15. april 2013 debutalbummet ”Nye Tider”. Med radiosingler som den filosofiske ”Tænker Tit” og ”For Pengene”, der forener salmesang, modstandskamp og westernfløjt – for slet ikke at nævne hittet ”Fedterøv”, som har delt lussinger ud på spillesteder landet rundt og nu roterer på P3 og P4 - har FOLKEKLUBBEN for alvor meldt sin ankomst på den danske musikscene.

 

Med sangen ”Bagmænd og Supertanker” har bandet 7 uger i træk ligget som nr. 1 på P3-hitlisten Det Elektriske Barometer, hvilket i juni 2013 bevirkede et lille stykke dansk hitlistehistorie, da bandet samtidigt med sangen ”Nye Tider” tonede ind på DR’s Dansktoppen.

 

De, der oplevede FOLKEKLUBBEN på Tønder festivalen ved, at de ”væltede” det store telt 2 med deres musik! Nu har de også her i februar indtaget Strib Vinterfestival, hvor de tog hele festivalen med storm – og oven i købet ”folkelige”, som de er, gav en gratis ekstrakoncert.

 

Den 25. januar har Odense Live Sponsorforening uddelt tre musikpriser, og her vandt FOLKEKLUBBEN talentprisen.

 

Der bliver gang i den, når FOLKEKLUBBEN spiller op til koncert på Industrien! Vær klar til gode sange, stærk musik med et frisk pust - og en forrygende aften med gode historier!

 

Du kan opleve en video med FOLKEKLUBBEN på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om.

 

Du kan også hurtigt se en video med FOLKEKLUBBEN ved at klikke her!

 

Besøg FOLKEKLUBBENs hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.