Nyt fra Råstof til Industrien

Hans Theessink & Knud Møller på Industrien

Torsdag d. 13. marts kl: 20:00

Entre: 200 kr. Medlemmer: 175 kr.

Torsdag d. 13. marts kl. 20, spiller Hans Theessink & Knud Møller Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

Det er en ny, spændende række koncerter, der er lagt i trygge, bluesgarvede hænder hos Hans Theessink og Knud Møller, når de i foråret 2014 er på turné i Danmark. Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller". Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben. Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.

 

Repertoiret byder på sange fra Hans Theessinks omfattende bagkatalog krydret med andre numre fra den traditionelle blues-roots genre som duoen mestrer så flot. Koncerten vil naturligvis rumme særlige lækkerier for guitarentusiaster – i form af til tider nærmest halsbrækkende og til tider følsomme og lyriske guitarimprovisationer.

 

D’herrer Theessink & Møller, der siden 2004 har arbejdet sammen i blues trioen Theessink, Nalle & Møller. Trioen har tidligere spillet i Industrien. Siden trioen blev opløst i foråret 2010, har de to guitarister besluttet at videreføre de gode takter, der blev dannet med trioen.

 

Knud Møller er bedst kendt i Danmark for sit mangeårige engagement hos danske navne som Johnny Madsen, Allan Olsen og Dalton.

 

Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har, blandt andet, opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har – hele to gange – vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” og en DMA for bedste udgivelse i kategorien ”Jazz, World, Blues”. Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de allermest pris på blues musikken. - At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er DET, de brænder for, og DET, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.

 

Netop kombinationen af de to meget dygtige guitarister giver løfter om en spændende aften med intense og swingende sange - og fedt guitarspil!

 

Du kan opleve en video med Theessink & Møller på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om.

 

Du kan også hurtigt se en video med Theessink & Møller ved at klikke her!


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.