Nyt fra Råstof til Industrien

Folkemusikergruppen The Outside Track på Industrien

Lørdag d. 22. marts kl: 20:00

Entre: 125 kr. Medlemmer: 100 kr.

Den fantastiske blanding af musikalsk virtuositet og energi, som medlemmerne af The Outside Track kan præstere, er sammen med deres kærlighed til canadisk, skotsk og irsk traditionel musik blevet modtaget med henrykkelse over hele verden. Og nu kommer de til Aarup!

 

Med udgangspunkt i Skotland, Irland og Cape Breton, er gruppens 5 medlemmer blevet forenet af deres kærlighed til traditionel musik og deres lyst til at skabe ny levende musik i traditionens ånd, og de spiller på en række forskellige instrumenter og danser et par numre af den kendte irske ”stepdance”.

 

Det er Mairi Rankin på fiol, stepdance og vokal, Fiona Black på harmonika; Ailie Robertson på harpe og Cillian O’Dálaigh på guitar, stepdance og vokal. Senest er den anmelderroste sangerinde Aoife Scott, også kommet med på vokal, fløjte og bodhrán.

 

Gruppen er vinder af ”Bedste live-gruppe” i Irlands awards. Senest er de også nomineret til en skotsk Trad Award 2013 som ”Live Act of the Year”! De regnes således blandt ​​de bedste på den keltiske scene.

  

De blander ubesværet den traditionelle og moderne musik med en vindende livsglæde.

 

Så er du til keltisk musik, sange og dans, så kan denne aften have et indhold, der virkelig skaber glæde og god stemning - som vi kender det, når de keltiske musikere slår sig løs!

 

En god oplevelse venter ...!

 

Du kan opleve en video med The Outside Track på http://www.raastof-industrien.dk, så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Du kan også hurtigt se en video med The Outside Track ved at klikke her!


Besøg The Outside Tracks hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.