Nyt fra Råstof til Industrien

Backseat Kulturhuset Industrien i Aarup

Fredag d. 11. april kl: 20:00

Entre: 200 kr. Medlemmer: 175 kr.

 

I sit 22. leveår demonstrerer Backseat fortsat – på sit syvende album ”Seasoned & Served”. - en stålsat ”holden snuden i sporet”, tro imod sin oprindelige stil og dens univers, men stadig i udvikling, og kan som et af de få bands i sin genre herhjemme stadig smykke sig med noget, man skulle tro var en selvfølge, - nemlig gode sange. Og de gode sange har været bandets varemærke hele vejen fra starten.


Vidste du... at Backseat opstod i 1991 ud af en jam i "SEJLKLUBBEN" i Københavns Nordhavn? Ivan og Søren finder sammen med Helge og BACKSEAT BOYS fødes.

 

Backseat brød nemlig gennem lydmuren i 1992 med siglen ”Hey Good Looking”, og debutalbummet ”Wind me up” blev råspillet på radioer landet over, og orkestret har siden høstet både 5- og 6-stjernede anmeldelser og utallige Grammynomineringer for deres albums, og nu står de som sagt med det syvende.

 

De indiskutabelt fremragende musikere, vi taler om i kernen af orkestret, er guitarist Søren Jacobsen, sanger Ivan Pedersen og bassist Helge Solberg. De har naturligvis på de øvrige pladser bag trommer og keyboards, fundet genrens allerbedste folk til de udskiftninger, der har været her gennem årene. Trommerne betjenes nu af Henrik Askov og tangenterne af Martin Jønsson.

 

Backseat spillede en forrygende koncert på Industrien i 2010. Vi er derfor meget glad for at få dem tilbage til en endnu en fantastisk oplevelse. Backseats varemærke i dag – som tidligere - er jo rock’n’roll for voksne mennesker. Som Backseat sangeren Ivan Pedersen siger om deres musik: Musikken HAR energi - den HAR appeal - den HAR dynamik, og i Backseats tilfælde HAR den også gode tunes!”

 

Så er det sagt! Der er vist ingen grund til at betænke sig! Det bliver en god aften!

 

Du kan opleve en video med Backseat på http://www.raastof-industrien.dk, så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Du kan også hurtigt se en video med Backseat ved at klikke her!


Besøg Backseats hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

 

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.