Nyt fra Råstof til Industrien

Working Mojo på Industrien i Aarup

Fredag d. 25. april kl: 20:00

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.

Fredag d. 25. april spiller Working Mojo Kulturhuset Industrien i Aarup.

 

Working Mojo har gennem de seneste 20 år opbygget et ry som et af landets bedst swingende og fodsåle-baskende blues-bands, der altid formår at levere nogle helt unikke og energifyldte koncerter. Koncerterne er kendetegnet ved at sveden driver ned ad væggene - og for bandets særlige indlevelse og kærlighed til bluesmusikken.

 

Grundlaget for Working Mojo’s repertoire er swingende Chicago blues og fed boogie-rock. Den musikalske inspiration kommer fra mange forskellige kunstnere, bl.a. kan nævnes Albert Collins, Ronnie Earl samt B.B. King.

 

I årenes løb har Working Mojo givet den fuld skrue på små klubber, spillesteder samt festivaler rundt om i landet.

Working Mojo spillede i 2005 sammen med den legendariske Joe Louis Walker.

 

Gruppen består i dag af Allan Hviid, vokal; Martin Kleiner på guitar; Lars Sørensen på piano og Hammond; Anders Vraa på bas - og Thomas Ditlevsen på trommer.

 

Working Mojo har tidligere givet gevaldigt gode koncerter på Industrien - og i 2012 satte de musikalsk skub under den interne julefrokost for de begejstrede aktive på Industrien.


Der venter publikum en forrygende aften, når denne Odenseanske gruppe, der næsten er blevet lokale, kommer og fyrer den af!

 

Du kan opleve en video med Working Mojo på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Du kan også hurtigt se en video med Working Mojo ved at klikke her!


Besøg Working Mojos hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støtteforeningen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk
eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 74 79 35.