Nyt fra Råstof til Industrien

Efterårets musikprogram


Kulturelt Samråd har nu offentliggjort programmet for efterårets koncerter på Industrien. Det trykte program er sendt med posten til alle medlemmer af Raastof.


På vores hjemmeside http://www.raastof-industrien.dk - kan du se programmet og se video-klip med de enkelte kunstnere, der giver dig et indtryk af deres musik!

Vi har satset på at sammensætte et alsidigt program, med musik af høj kvalitet, i de gode rammer hvor alle kan se og høre, der er i Industrien - til forhåbentlig stor glæde for publikum.

I år er der endda en julekoncert som afslutning på sæsonen.


Som et nyt tiltag, tilbyder vi "RåstofKoncerter" - Musik på vej - i en pakke med 3 koncerter, til en meget favorabel pris. Det er Ray Cooper d. 27/9, Skerryvore d. 22/10 og dobbeltkoncerten med Julias Moon og Freja Kirk d. 22. november. Altsammen for 325 kr./medlemmer 250 kr. - Se beskrivelsen på side 14 og 15 i det trykte program.


Vi ses til koncert på Kulturhuset Industrien i Aarup!


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid (når det er bemandet!).


Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerterne. Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk.

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.