Nyt fra Råstof til Industrien

Engelske Ray Cooper på Industrien

Lørdag d. 27. september kl: 20:00

Entre: 125 kr. Medlemmer: 100 kr.

Lørdag d. 27. september kl. 20, spiller Ray Cooper Kulturhuset Industrien i Aarup.

Måske har du hørt Ray Cooper før. Engelske Ray Cooper er sanger, sangskriver og musiker - og siden i godt 10 år bosat i Sverige.

 

I 24 år var han medlem af den engelske folkrockgruppe Oysterband, hvor han var kendt som Chopper. Med Oysterband turnerede han i over 27 lande og udgav 19 albums. - Oysterband spillede på Industrien i efteråret 2012, hvor de gav et brag af en koncert.

 

Ray forlod Oysterband i februar 2013 for at hellige sig sin solokarriere, og han har siden turneret flittigt i bl.a. England, Wales, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien og Holland.

 

På scenen akkompagnerer Ray sine sange skiftevis på cello, guitar og mundharmonika - samt af og til på klaver - og krydrer det hele med fortællinger om historierne bag sangene.


Så selv om du ikke kender navnet, er det således en gammel kending af Industriens publikum, der nu er startet på en ny karriere med sin egen musik.

 

Ray Cooper fletter tråde fra Skotland og Sverige ind i sine sange, idet han ofte udvisker grænsen mellem det originale og det traditionelle.

 

Ukendt er han måske, men musikken er god, så det er oplagt for os at præsentere denne koncert som en del af vores nye koncept ”RåstofKoncerter - Musik på Vej”. Læs mere om dét på side 14-15 i vort program. Der er penge at spare!

 

Kom og oplev en sjælden følsom folkrockstemme, en meget velspillende musiker og en intens og stemningsfuld aften.

Du kan opleve en video med Ray Cooper på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!

 

Du kan også se en video med Ray Cooper ved at klikke her!


Besøg Ray Coopers hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


OBS: Der er mulighed for at købe en billetpakke til 3 bestemte koncerter til en meget favorabel pris. Denne koncert er den første i rækken, så hvis man vil gøre brug af dette tilbud er det nu. Læs mere på vores hjemmeside eller i programmet side 14.

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.