Nyt fra Råstof til Industrien

Bluesrock guitarist Carvin Jones på Industrien

Torsdag d. 2. oktober kl: 20:00

Entre: 125 kr. Medlemmer: 100 kr.


Carvin Jones er en fantastisk bluesrock guitarist og sanger fra Texas, som for alvor kan trykke den af! Han siger selv, at han er inspireret af BB King, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Albert Collins og Eric Clapton, for - som han siger - blot at nævne nogle enkelte. Det må siges at inspirationen er lykkedes meget godt for Carvin Jones, ihvertfald så godt, at flere af de store bluesguitarister har udtalt sig positivt om ham.

 

Eric Clapton har udtalt: “Carvin Jones er en ung mand fra Phoenix, som jeg tror er en af de store up-comings bluesguitarister” - Albert Collins: ”Carvin Jones er en af de klareste lysende stjerner på blues scenen idag” - og Buddy Miles siger ”Den nye konge af guitarspil er Carvin Jones”. - Så det er ikke en Hr. Hvem-som-helst, der kommer for at give os noget fantastisk musik!

 

Carvin Jones har været på mange turnèer – blandt andet i USA og Europa, til blues festivaler med mere. I 2012 gæstede han blandt andet Danmark og de nordiske lande.


Han spiller her i en trio med Joe Edwards og Levi Velasquez. 

 

Så er du til god inspirerende bluesrock musik, med stærke guitarsoloer - og passionerede sange, så er Carvin Jones Trio lige noget for dig!

 

Du kan opleve en video med Carvin Jones på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!


Du kan også hurtigt se en video med Carvin Jones Trio ved at klikke her!

Besøg Carvin Jones's hjemmeside - klik her.


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.