Nyt fra Råstof til Industrien

Folkrock bandet "Skerryvore" på Industrien

Onsdag d. 22. oktober kl: 20:00

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.


Skerryvore er nok Skotlands bedste og mest populære folkrock band i øjeblikket. Af mange udråbt til arvtagere efter Runrig, hvis de en dag bliver trætte. De traditionelle instrumenter, ikke mindst The Highland Pipes, kan tilsammen løfte taget på ethvert spillested, når der bliver sat strøm til.


Vi fik øjnene op for dem på Tønder Festival forrige år, hvor de spillede folkrock, så teltdugen blafrede - og de spillede på Tønder Festivalen igen i år.

 

Skerryvore er folkrock i opdateret udgave. Traditionerne får et kæmpeskud energi, og skulle der ryge noget cajun, country og pop med ind i og ud af sækkepiberne, fløjter, violinen og harmonikaen, så går det nok også. Bandet begyndte i 2004 og kan altså fejre et lille jubilæum i år. Skerryvore har sit eget bud på folkemusik, som mange kan lide den og hører med i folkrockens mangefacetterede lydbillede.

 

At Skerryvore er fremragende ambassadører for Skotland, ses tydeligt på gruppens turnéaktivitet, som tæller koncerter i USA, Europa, Kina, Canada og De Forenede Arabiske Emirater. På hjemmefronten er Skerryvore godt i gang med at nå ud til et nyt og yngre publikum, og det er allerede blevet til et job på Skotlands største rock-festival ”T in the Park”.

 

Skerryvore har lige udgivet et nyt album ”Chasing the Sun” i september 2014, inspireret af solfyldte somre brugt på Tiree, der var springbræt for bandets formgivning. ”Chasing the Sun” er det femte og velsagtens mest spændende album endnu fra Skerryvore. - Seks af de bedste musikalske ambassadører Skotland nogensinde kunne have ønsket.

 

Vi synes, at de er så gode, at I også skulle høre dem.

 

Skerryvore er skotsk folkrock,  når det rykker!

 

Du kan opleve en video med Skerryvore på http://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!


Du kan også se en videoer med Skerryvore ved at klikke her!- eller  her!

Besøg Skerryvores hjemmeside - klik her.


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.