Nyt fra Råstof til Industrien

"Neighbours" fra Mariehaven spiller på Industrien

Torsdag d. 13. november kl: 20:00

Entre: 250 kr. Medlemmer: 225 kr.

Neighbours” fra ”Sommersang i Mariehaven” fra Ansager i Vestjylland, gæster nu Industrien.

”Sommersang i Mariehaven” er kendt fra TV og har trukket et tusindtalligt publikum til Ansager. - Helge Engelbrecht og naboen Tommy Rasmussen har været frontfigurer i Neighbours, siden de i 2002 formede bandet.


Helge Engelbrecht har som sanger- og sangskriver, blandt andet været hyppig bidragyder til Dansk Melodi Grand Prix. Senere har han og Tommy Rasmussen deltaget som ”Neighbours”i 2004 med ”Solens Sang” og i 2006 med ”Je Ne Regrette Rien, som stadig er meget populære. Men de kan også rigtig mege andet.


Koncerten på Industrien bliver ”I det akustiske hjørne” – som navnet på en CD de har udgivet - samt en god blanding af nyt, men også for nogle, mere velkendt repertoire fra deres bagkatalog.


”Neighbours” består af Helge Engelbrecht på guitar og sang; Tommy Rasmussen på klaver, harmonika og sang; Ronnie Olesen på klaver, guitar, mandolin og kor; Morten Husted på guitar, mandolin, dobro, banjo og sang; Allan Nagel på elbas og kontrabas - og Dennis P på trommer og percussion.


Det bliver et stærkt set-up, de møder frem med, så glæd jer til en god aften med det populære orkester!


Du kan opleve en video med Neighbourshttp://www.raastof-industrien.dk , så kan du selv danne dig et indtryk af, hvad det handler om!


Du kan også se en video med Neighbours ved at klikke her!


Besøg Neighbours's hjemmeside - klik her.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk


Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.