Nyt fra Råstof til Industrien

SKO/TORP spiller på Industrien

Torsdag d. 27. november kl: 20:00

Entre: 200 kr. Medlemmer: 175 kr.

SKO/TORP var et af 1990’ernes absolutte største danske navne – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe deres vellyd.


Det, det hele handler om for SKO/TORP, er det organiske og gennemarbejdede. Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal mikset med Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer, har ført dem rundt på en on-going-tour på landets mange spillesteder.


”Der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. Vi vil have, at det skal lyde godt og organisk!”, siger Søren Sko.


Tilbage i 1990’erne førte den filosofi duoen til tops. Singlen ”On A Long Lonely Night” erobrede Danmark via en enorm støtte fra landets lokalradioer, og den efterfølgende debutplade med samme navn gik hen og solgte 200.000 eksemplarer, og koncerterne var rene triumftoge. Tre albums fulgte, inden duoen skiltes i en rolig, jysk og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør.


De blev genforenet efter 8 år da Søren Sko tog kontakt til Palle Torp for at få lidt input til nogle nye sange – og så tog den ene tone stille og roligt den anden, og i 2005 begyndte de med stor succes at spille koncerter sammen igen. - "Vi er en slags musikalske tvillinger. Det er som om, jeg er kommet hjem", konstaterer Søren Sko.

 

De er draget på en akustisk turné til stor glæde for deres mange fans, hvor de også spiller de nye sange de har skrevet efter genforeningen.

Det bliver en uforglemmelig aften med hits og vellyd.


En video med SKO/TORP kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk.

 

Du kan også se en video med SKO/TORP ved at klikke her!

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Aarup Antenneforening MHV Development Aarup Bio Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.