Nyt fra Råstof til Industrien

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Bluesaften på Industrien

Lørdag d. 31. januar kl: 20:00

Entre: 150 kr. Medlemmer: 100 kr.

 

Med bluesmotoren i femte gear, stemmepragt, personlig lyd og hårdt arbejde, samt et band, der holder sammen i tykt og tyndt. Succesen for Thorbjørn Risager & The Black Tornado (tidligere Thorbjørn Risager Band) i udlandet og herhjemme er ikke kommet af sig selv - de har henimod 100 livejobs årligt.

 

For andet år i træk, har Thorbjørn Risager & The Black Tornado, vundet Danish Music Award for bedste Blues udgivelse i 2014 – med CD’en: ”Too Many Roads”.

 

Thorbjørn Risager & The Black Tornado blev dannet tilbage i 2003. Hovedpersonen satte sig i spidsen, og begyndte at skrive sine egne sange. En klar profil med blues, soul og rootsrock tegnede sig: Stor lyd med blæsergruppe!

 

”Vi brænder alle sammen for det, og der er ikke nogen, der er med på en badebillet. Alle i bandet går til opgaven med en hundrede procent professionel indstilling!”, lyder det fra Thorbjørn Risager. Og lige præcis dét kan meget vel være den lim, der for alvor har bundet det rock-, blues- og soul-dampende 8-mandsband sammen i nu mere end et årti, og som har gjort dem til et af landets flittigste og mest efterspurgte livebands.

 

Publikum kan godt lide det! Det kan anmeldere og spillesteder også!
Der venter os en aften med intens, swingende og svedig musik!


En video med Thorbjørn Risager & The Black Tornado kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

Du kan også se en video med Thorbjørn Risager & The Black Tornado ved at klikke her! - og ved at klikke her!


                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Hotel Aarup Kro MHV Development Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.