Nyt fra Råstof til Industrien

BASCO feat. Jullie spiller på Industrien 

Torsdag d. 5. februar kl: 20:00

Entre: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.

 

BASCO leverer stemningsfuld musik, der rykker helt ned i tåspidserne.

 

BASCO er fire unge mænd, der spiller slagkraftig topmoderne folk med rødder i nordisk og britisk spillemandsmusik og de spiller folkemusik med stærkt personligt udtryk. - De har som band og som individer modtaget indtil flere Danish Music Awards.

 

BASCO er en energisk, pågående kvartet for violin, bratch, cittern, harmonika, trækbasun og vokal, der låner fra både skandinaviske, engelske, skotske, irske og nord-amerikanske musiktraditioner. Blandet med et heftigt sammenspil giver det BASCO en unik bandlyd, ikke mindst når de optræder. Det er blevet bemærket i usædvanlige kredse ved at BASCO har opnået en nominering til Nordisk Musik Pris 2014, som ikke ellers har tradition for at berøre folkemusik.

 

BASCO stormer frem for tiden! I den seneste tid har de optrådt på store udenlandske festivaller. - De har spillet på Tønderfestivalen i 2014 og har fornylig optrådt med DR’s Big Band i DRs koncerthus. - Bandets fynske medlem Anders Ringgaard Andersen har tidligere spillet på Industrien med “Habadekuk” i foråret 2013.

 

BASCO er 2 danske, 1 svensk og 1 australsk musiker. – Anders Ringgaard: harmonika, trombone - Ale Carr: cittern - Hal Parfitt-Murray: violin, viola, mandolin, vokal – Andreas Tophøj: violin, viola – og som gæstesolist dansk/norske Jullie Hjetland: vokal.

 

Koncerten byder på sange på norsk, dansk og engelsk samt instrumentale numre.

 

BASCO vil gerne vise, at musik ikke er noget man skal, eller kan, sætte i bås. De vil gerne fortælle historier til lytterne, og få dem til at gå fra koncerten med en oplevelse af at have mødt noget de ikke anede eksisterede.

 

Der venter os således en spændende musikalsk og interessant aften, når BASCO og Jullie går på scenen i koncertsalen på Industrien.

 

Du kan se en video med BASCO ved at klikke her! - og ved at klikke her!


En video med BASCO kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .


                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.


Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Hotel Aarup Kro MHV Development Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.