Nyt fra Råstof til Industrien

Rikke Bruhn Band spiller på Industrien 

Fredag d. 20. februar kl: 20:00

Entre: 125 kr. Medlemmer: 100 kr.

Den nordjyske sangerinde Rikke Bruhn udgav i april 2014 sit andet album ”Tin Box” med en samling dybt personlige sange. - Fra opløftende og lette popsange til intense ballader med fine elementer af country og jazz så inderligt sunget, at det insisterer på lytterens opmærksomhed. Sådan er spændet i Rikke Bruhns musik. Hendes leg med både genrer og instrumenter gennemsyrer musikken.

 

I 2008 blev Rikke Bruhn nomineret til en Danish Music Award Folk for sit debutalbum ”Dreams of Yesterday” – og har blandt andet optrådt ved Tønder Festival.

 

Palle Hjorth har været Rikke Bruhns sparringspartner gennem hele den musikalske proces omkring hendes seneste album, og de har arbejdet tæt sammen omkring arrangementerne og lyden. - Kom og oplev hammondentusiasten Palle Hjorth, læs nørd - som har modtaget en STEPPEULV for at være "Årets musiker 2014".

 

Udover Palle Hjorth - der bl.a. har besøgt Industrien sammen med Savage Rose, Ole Frimer Band og Hush - består den faste kerne i Rikke Bruhns Band desuden af Henrik Bruhn (guitar og kor), Søren Poulsen (trommer og percussion) og Henrik Poulsen (bas).

 

Genremæssigt er Rikke Bruhns musik svær at placere. Hun blander elementer af pop, country og jazz godt krydret med hendes store soulfulde stemme.


En video med Rikke Bruhn Band kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk.


Du kan også se en video med Rikke Bruhn Band ved at klikke her! - og ved at klikke her!


                                                               ------------------------------------------

 

Dette er den første af 3 "RåstofKoncerter" - Musik på Vej - i denne sæson. Benyt chancen for at høre god musik til god pris.

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


OBS: Du kan købe en billetpakke til 3 udvalgte koncerter til en meget favorabel pris. Denne koncert er den første i rækken, så hvis man vil gøre brug af dette tilbud er det nu. - Læs mere på vores hjemmeside eller i programmet side 16 og 17. - Prisen for de 3 koncerter er 300 kr. (medlemmer 225 kr.)


Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Hotel Aarup Kro MHV Development Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.