Nyt fra Råstof til Industrien

"Dana Fuchs Band" spiller på Industrien 

Torsdag d. 23. april kl: 20:00

Entrè: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.      

 

Hvis du har været til en Dana Fuchs koncert så ved du, at der her venter en ekstraordinær oplevelse. – Det er nu tredje gang, at vi har inviteret Dana Fuchs til at komme og spille på Industrien her i Aarup.

 

Dana Fuchs har et meget velspillende orkester - og hun selv er alt fra en hvæsende, energisk furie til en blød, følsom engel på scenen. Hun fyrer den af, så publikum i den grad bliver blæst bag over - og revet med! For hun har en stemme, som er af samme kaliber som Janis Joplins - og en feeling, der rør os!

 

Med rødder i Florida, hvor hun sang gospel i det lokale kirkekor, har Dana Fuchs arbejdet sig op til at være en lysende upcoming stjerne i New Yorks rock- og bluesklubber. Hun har haft hovedrollen i Off-Broadway musicalen “Love, Janis” - og hendes musik ligger helt klart i forlængelse af den store soul- og bluestradition fra Aretha Franklin, Janis Joplin og Etta James.

 

Hvis du har set filmen “Across The Univers”, som bla. DR1 har vist, så har du også hørt Dana Fuchs, for hun var rocksangeren Sadie, - der gav mange af Beatles-sangene vitaminer og kant!

"Helter Skelter" er stadig på hendes repertoire i dag! Hun er aktuel med albummet “Bliss Avenue”.

 

Sidste gang hun besøgte Industrien, ”væltede hun huset” og blæste os allesammen omkuld - da hun som en sangorkan sammen med sit band leverede larmende bluesrock med dybe, dybe rødder i det sydlige USA, alt imens hendes hårrejsende vokal og lange krøller hvirvlede rundt i luften.

 

Vi kan kun sige: Gå ikke glip af dette!

 

Du kan se videoer med Dana Fuchs ved at klikke her! og her!

 

Du kan også se videoer med  Dana Fuchs Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk.

 

Besøg Dana Fuchs's hjemmeside - klik her.

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Hotel Aarup Kro MHV Development Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.