Nyt fra Råstof til Industrien

Ester Brohus Trio spiller på Industrien 

Fredag d. 17. april kl: 20:00

Entrè: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.

 

Med et utal af nomineringer og modtagne grammys har Ester Brohus bevist, at hun er en af Danmarks helt store sangskrivere.

 

Et nyt album med skæbnefortællinger fra Ester Brohus er på trapperne som sit 10. album. Endnu engang sætter Ester Brohus nye standarder for, hvad det vil sige at være sangskriver i Danmark.

 

Ester Brohus har i sin 30-årige karriere fundet inspiration til sine numre gennem de mange skæbner, hun har mødt på sin vej.

 

Hun bliver kaldt den kvindelige Johnny Cash, ikke mindst fordi hun i flere år ved juletid har spillet for de indsatte på landets åbne og lukkede afdelinger.

 

En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Levende fortællinger fra de mange koncerter indenfor murene, rejserne til USA og livet som sangskriver er blandt andet, hvad sangerinden kan tilbyde, når hun giver en koncert med sit yderst velspillende band.

 

Ikke to koncerter er ens. ”Vi spiller, fordi vi ikke kan lade være” plejer Ester at sige, og det er præcis derfor, en aften med Ester Brohus altid er noget særligt.

 

Hendes udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige der, hvor de er - og det er dét, vi glæder os til opleve på Industrien i Aarup denne aften!

 

En video med  kan ses på Ester Brohus Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk.

 

Du kan også se en video med Ester Brohus ved at klikke her!

 

                                                    ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 


Billetter kan bestilles pr. mail på billet@raastof-industrien.dk, bestilles telefonisk på Aarup Bibliotek (64 74 79 35), eller afhentes på Industrien i bibliotekets åbningstid. Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk

Hotel Aarup Kro MHV Development Totalbanken
Billetbestilling på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf. 64 74 79 35.