Nyt fra Råstof til Industrien

H.P.Lange & Troels Jensen Kvartet spiller blues 

Lørdag d. 31. oktober kl: 20:00

Entrè: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.      

 

H.P. Lange er en af Danmarks få fortolkere af den akustiske blues tradition. De seneste 20 år har han været professionel bluesmusiker og har spillet et utal af koncerter - på små klubber samt på de store blues & jazz festivaler i ind- og udland – herunder på Strib Festivalen. - H.P. Lange er således en af Danmarks ”unge veteraner”.

 

I 1994 brugte han 6 måneder i New Orleans. I Lousiana og Mississippi gravede han endnu dybere ind i blues traditionen. Han spillede regelmæssigt på flere klubber i New Orleans og mødte og spillede med store blues kunstnere som Kenny Brown m.fl. som har haft en stor indflydelse på H.P. Lange's arbejde, som du kan høre det på alle sine 9 cd-udgivelser.

 

Troels Jensen har spillet blues gennem snart 40 år. Han har slået sit navn fast i Danmark og resten af Skandinavien, bl.a. gennem sine mange år som frontfigur i Delta Blues Band, senere - med Billy Cross - Delta Cross Band. Allerede i 60’erne turnerede han med Sonny Terry & Brownie Mc’gee. Dette har givet ham status som dansk bluesmusiks ”Grand Old Man”

 

Sangene får gerne en historie med på vejen, når de skiftes til at tage mikrofonen og sammen spiller deres blanding af blues, boogie & spirituals.

 

Kvartetten består af Troels Jensen der spiller piano, akk.guitar og vokal - H.P. Lange på akk.guitar, national steel og vokal, samt den amerikanske Paul Junior på kontrabas - og Jarno Varsted på mundharpe.

 

Der er lagt i ovnen til en stor bluesaften!

 

                                                               ------------------------------------------

 

Du kan se videoer med H.P.Lange & Troels Jensen ved at klikke her! og her!


Besøg H.P.Lange & Troels Jensen's hjemmeside - klik her.

 

En video med H.P.Lange & Troels Jensen kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Totalbanken
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk