Nyt fra Råstof til Industrien

Hush på Industrien

Lørdag d. 14. april kl 20.00

Entre: kr 200


Siden udgivelsen af det første album A Lifetime i 2004 er det gået stærkt for HUSH. Adskillige koncerter i Danmark, 5 DMA nomineringer, Guldplade for salg over 20.000, større udlandsturnéer i bl.a. England, Tyskland, Canada, USA, Holland, Sverige, Norge og Italien som headliner og support for andre anmelderroste navne som Jamie Cullum , Turin Brakes og Stephen Fretwell. Samt senest en modtagelse af en European Border Breaker Awards for succes uden for Danmarks grænser.

Sangerinde Dorthe Gerlach og guitarist Michael Hartmann, har de seneste 9 måneder indspillet deres 2. album For All The Right Reasons.

Som med det første album har Randers parret også indspillet det nye album i bandet’s egen Københavnerlejlighed, for derefter at mixe det sammen med Michael Ilbert (The Cardigans/The Hives) i Berlin.

Albummet er intet mindre end verdensklasse, der leder tankerne hen på det bedste fra bl.a. Fleetwood Mac. En forfriskende genfødsel af classic rockpop med rødder i folk. Et af den slags albums der bringer velvære i kroppen.

Og med Dorthe Gerlachs ubeskriveligt smukke vokal på toppen er forførelsen uundgåelig.

Albummets 11 numre er fryd for øre og sjæl og kroppen varmes af glæde for hver gennemlytning. Et sublimt album af høj international karat.

Billetter kan stadig bestilles på Aarup Bibliotek, 64 43 33 52 eller på mail billet@raastof-industrien.dk

Hør og se video'en til titelnummeret For All the Right Reasons
Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort