Nyt fra Råstof til Industrien

Guy Forsyth, amerikansk bluesartist og multi-instrumentalist m. backing duo - gæster Industrien


Torsdag d. 11. februar kl: 20:00

Entrè: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.    

 Guy Forsyth leverer en helt særlig blanding af blues og americana. Den politisk bevidste sanger og sangskriver er kendt for at levere blues med respekt for traditionerne, tilsat rock´n´roll og americana.

 

Guy Forsyth mestrer både vokalen, guitaren og er fænomenal på mundharpe. Den solide backing duo bestående af Jeff Botta (bas) og Nina Singh-Botta (trommer), er med som garanter for et godt show.

 

Guy Forsyth er fra Kansas, men bor i Austin, Texas, hvorfra han turnerer rundt i hele USA - og efterhånden mere og mere i Europa. Guy selv spiller både på akustisk, elektrisk og slideguitar, ukulele, sav og mundharpe og synger både råt og med varme. - Han er af pressen blevet rost for hans syvende plade “The Freedom To Fail”.

 

Som 16-årig fik han på det nærmeste en åbenbaring, da han hørte Robert Johnson i radioen. Så var der ingen vej udenom guitaren og folk- og bluesmusikken. Siden har han været ”on the road” og har indspillet adskillige albums - og vundet en del forskellige Austin Music Awards.

 

Guy Forsyth besøgte Industrien i 2006, hvor han gav et brag af en koncert! Så er du til det dér tætte, svingende - og også melodiøse bluesmusik, så er her en oplagt mulighed for at opleve en af de rigtig gode ”from over there”!

 

Trioen er på turnè i Europa i øjeblikket, og giver nogle fantastisk roste koncerter. Fra "Buen" i Norge lyder det bl.a. for nogle få dage siden: "De leverede en koncert som publikum vil huske længe - meget længe".

 


Du kan se videoer med Guy Forsyth ved at klikke her! og  her!

samt et gl. nummer "Sommertime" på sav her!


Guy Forsyth's hjemmeside - klik her.


En video med Guy Forsyth kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

 ------------------------------------------

 


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk