Nyt fra Råstof til Industrien

Koncert med Niels Skousen m. band 

Lørdag d. 27. februar kl: 20:00

Entrè: 260 kr. Medlemmer: 235 kr.      

 

Niels Skousen begyndte karrieren med gruppen Skousen & Ingemann i 60’erne og 70’erne, hvor de blandt andet begik hovedværket ’Herfra Hvor Vi Står’.

 

I 2002 stod Niels Skousen bag et af de mest bemærkelsesværdige comebacks på den danske musikscene, da han med albummet ”Dobbeltsyn” dukkede frem på musikscenen igen efter mere end 20 års tavshed. - Siden har han også udgivet ’Daddy Longleg’ (2006) og ’Lyt Til Din Coach’ (2010) samt koncertfilmen og live albummet ’40 år i Dansk Rock’ i 2012.

 

I november 2014 udgav Niels Skousen sit seneste solo-album - ’Smil eller dø’. Det er en udgivelse som præsenterer Skousen og hans meget personlige sange i en ny iscenesættelse. - Niels Skousen har samlet sig et nyt band, som øser ud af spilleglæde og får den 70 årige sanger og sangskriver til at præstere ypperligt!

 

I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham - og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

 

Med sig til Industrien har han Kristoffer Munck Mortensen, guitar, sang; Anders Mathiasen, guitar; Mads Brinch Nielsen, guitar, bas, keyboard og Bjørn Heebøll, trommer.

Der er således mulighed for en musikalsk spændende aften med - hvad vi vil kalde - ”en dansk legende”, der kan sætte ord og toner sammen, som rammer os helt præcist.

 

                                                              ------------------------------------------

 

Du kan se video med Niels Skousen ved at klikke her! og her!

samt det gl. nummer "Herfra Hvor Vi Står" her!


Niels Skousen's hjemmeside - klik her.

En video med Niels Skousen kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk