Nyt fra Råstof til Industrien

Nyt: Signe Svendsen udgiver nyt album "Rift" d. 15. marts og er ugens album på P4.


Signe spiller på Industrien onsdag d. 4. maj kl: 20:00

Entrè: 210 kr. Medlemmer: 160 kr.    

  


Signe Svendsen har udgivet sit nye album "Rift" d. 15. marts 2016.
Allerede i april/maj er hun klar til at møde sit publikum på en eksklusiv forårs-turné, hvor hun blandt andet gæster Industrien.


Nu er hun klar med et nyt album, der viser en musiker og sangskriver i udvikling. Hun har samlet holdet bag indspilningerne, hendes faste band, og er klar til at præsentere de nye sange.

 

” Sangene fra Rift beskriver både skæbner med skrammer og uperfekte drømmere. Det er sange der er direkte, både tekstmæssigt og melodisk. I musikken er vi gået nye veje, - Rift er både rå og legesyg – og jeg glæder mig til at sende sangene udover scenekanten” siger Signe Svendsen.

 

Albummet viser klart, at Signe Svendsen formår at flytte sin sangskrivning og lyd, samtidig med hun holder fast i dybden, nærværet og det strejf af ’Nordicana’, der kendetegner hende. Selv beskriver hun udviklingen som, ”at rykke længere frem på stolen.”

 

Signes faste band består af: Guitar: Lars Skjærbæk, Bas:Troels Skjærbæk, Trommer: Søren Poulsen, Banjo/Orgel/Synth: Thomas Alstrup, og Key’s: Palle Hjort. Lyd:Tess Pedersen.

 

Med bandet får musikken lov til at fylde ret meget , og i sine introduktioner er hun nærværende, sjov, skarp og politisk.  Hun står på scenen med både nærvær og autoritet.

 

Du kan allerede nu købe billet til koncerten på Industrien på hjemmesiden http://www.raastof-industrien.dk


Til denne koncert gives der ekstra rabat til medlemmer af Råstof .

 

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af Kulturelt Samråd i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk