Nyt fra Råstof til Industrien

Barrow spiller folk/rock på Industrien 

Torsdag d. 28. april kl: 20:00

Entrè: 130 kr. Medlemmer: 105 kr.   

 

Med deres unikke mix af vendsysselsk og amerikansk længsel er Barrow et af de mest interessante folk/rock navne i Danmark lige nu.

 

Barrow er senest blevet spillet godt og grundigt på P4, med store og rosende ord fra Alex Nyborg Madsen om deres single “Julia Wants To Take Me Home”.

 

Der venter også en helt ny plade forude, som ligesom debut’en “Transition” er blevet indspillet kompromisløst og ærligt på bånd med alle musikere i samme studie. At bandet er blevet udtaget til at spille på årets SPOT festival i Århus siger lidt om, at Barrow er et navn på vej fremad, og med manges øjne og ører hvilende på sig.

 

Der blev kastet stjerner og anmelderroser efter DMA-nominerede Barrow, da debuten “Transition” udkom i 2013. For kvartetten med Mikkel Bøggild i forgrunden er det lykkedes at forene det rå og intense med smukke sange, som er så catchy, at P4 nåede at have hele tre singler fra debutalbummet kørende nationalt.

 

For tiden gælder det så opfølgeren, hvorfra du sikkert allerede har hørt “Julia Wants To Take Me Home” i radioen. Mange har kaldt Barrow en nordjysk udgave af The Boss, så er du til Springsteen, Tom Petty eller Neil Young, må du endelig ikke gå glip af Barrow!

 

Mikkel Bøggild har i øvrigt tidligere besøgt Industrien sammen med Sko & Torp, Ester Brohus og senest med Henning Stærk.

 

Barrow er - for de fleste - nok et ukendt navn. Men de kan noget særligt!

                                                              ------------------------------------------

 

Du kan se video med Barrow ved at klikke her! og her!


Barrow's hjemmeside/facebook - klik her.

En video med Barrow kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk