Nyt fra Råstof til Industrien

Signe Svendsen m. band spiller på Industrien 

Onsdag d. 4. maj kl: 20:00

Entrè: 210 kr. Medlemmer: 160 kr.   

 

Signe Svendsen har udgivet sit nye album Rift d. 15. marts 2016.

I april/maj møder hun sit publikum på en eksklusiv forårs-turné.

 

Signe Svendsen er allerede et veletableret navn på den danske musikscene. Hun spiller riget rundt for et stærkt voksende publikum. Nu er hun klar med et nyt album, der viser en musiker og sangskriver i udvikling. Hun har samlet holdet bag indspilningerne, hendes faste band, og er klar til at præsentere de nye sange på nogle af landets bedste spillesteder.


”Sangene fra Rift beskriver både skæbner med skrammer og uperfekte drømmere. Det er sange der er direkte, både tekstmæssigt og melodisk. I musikken er vi gået nye veje, - Rift er både rå og legesyg – og jeg glæder mig til at sende sangene udover scenekanten” siger Signe Svendsen.

 

Albummet viser klart, at Signe Svendsen formår at flytte sin sangskrivning og lyd, samtidig med hun holder fast i dybden, nærværet og det strejf af ’Nordicana’, der kendetegner hende. Selv beskriver hun udviklingen som, ”at rykke længere frem på stolen.”

 

Hendes band består af Lars Skjærbæk (guitar), Troels Skjærbæk (bas), Søren Poulsen (trommer), Thomas Alstrup (Banjo/Orgel/Synth) og Palle Hjort (Key’s).

 

Genremæssigt befinder Signe Svendsen sig mellem pop/rock og nordic roots, og med klare poetiske tekster beskriver hun sin generation, samtiden og kærlighedens forviklinger.

 

Der er lagt op til en koncert med nærvær, intensitet og et band, der spiller helt ud over scenekanten.

                                                              ------------------------------------------

 

Du kan se video med Signe Svendsen ved at klikke her! og her!


Signe Svendsen's hjemmeside/facebook - klik her.

En video med Signe Svendsen kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk