Nyt fra Råstof til Industrien

Musik i Sommeren

Mens mange holder ferie søsætter vi et nyt initiativ

Kulturelt Samråd tager denne sommer et nyt initiativ. Lørdag d. 30. juli afholder de Aarup Singer-Songwriter Festival 2016 - en én-dags festival på Sanggaards Plads i Aarup.

Festivalen har en undertitel: ”Mennesker og musik – med hjerte” og det fortæller i høj grad, hvad festivalen handler om.

 

Johan Rosenring, der er formand for Kulturelt Samråd fortæller: ”Vi har valgt at lave en udendørsfestival på Sanggaards Plads, fordi det giver publikum en mulighed for at komme helt tæt på, og se glimtet i kunstnerens øjne, fingerens bevægelser på instrumentet og det indlevende kropssprog. 

 

Netop Singer-songwriter formen, hvor en kunstner fremfører sine egne originale værker, der afspejler kunstnerens personlighed og tanker, gør at formidlingen af musikken bliver særlig intim og direkte. Musik og tekst går op i en højere enhed. Vi kan opleve mennesket i musikken. Og det gør Singer-songwriter-genren helt speciel – og attraktiv for de fleste!

 

Kunstnerne, der optræder på Aarup Singer-Songwriter Festival 2016 er både professionelle og semiprofessionelle. Fælles for dem er, at de kommer og spiller deres egen musik, som de brænder for. I blandt de optrædende er også kendte navne. Hvem, der konkret optræder på Aarup Singer-Songwriter festival 2016 bliver endelig offentliggjort lidt tættere på festivalafholdelsen.

 

Johan Rosenring fortsætter: ”Vi ser festivalen som en mulighed for at skabe mere liv i Aarup på et tidspunkt, hvor mange aktiviteter er på sommer-standby, men hvor mange mennesker har ferie – eller er på ferie i og omkring Assens Kommune/ Højfyn – og derfor kan have glæde af et spændende kulturelt arrangement. Vi håber således at kunne være ”løftestang” for at folk udefra besøger Aarup i en ellers stille periode".

 

I forbindelse med festivalen inviterer vi Aarup og oplands handlende – både forretningerne og de mere private - til at komme og opstille boder, så vi kan få så meget liv som muligt på pladsen.

 

Singer-Songwriter Festivalen foregår lørdag d. 30. juli fra kl. 10.30  Altså i forretningernes åbningstid. Derfor bliver der ingen entré til festivalen. Vi vil nemlig gerne have, at der skal være et naturligt flow mellem byens forretninger og festivalen”.

 

Og Johan Rosenring slutter: ”Vi håber, at publikum, der besøger festivalen vil benytte lejligheden til at gå på opdagelse i Aarups lokalbutikker og specialforretninger. Og omvendt, at de, der kommer for at købe ind, bliver så tiltrukket af musikken fra festivalen, at de stikker hovedet forbi - og hører noget musik, der kan inspirere dem til at blive lidt længere i byen. Vi håber, at festivalens publikum kan forøge omsætningen i Aarups butikker denne lørdag!”

 

Interesserede – alle slags foreninger og handlende - der ønsker en bod på pladsen i forbindelse med Aarup Singer-Songwriter Festival 2016 skal aftale det med Henry Petersen, der kan træffes på nyfaeste@gmail.com eller 23 30 09 02. Det er gratis at have en bod.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk