Nyt fra Råstof til Industrien

Roger McGuinn

Det er helt enestående lykkedes for Kulturelt Samråd, at få en af 60er-musikkens allerstørste sangskrivere, den legendariske The Byrds medstifter og frontmand Roger McGuinn til at give koncert på Industrien d. 9. oktober.

The Byrds skrev rockhistorie med fantastiske fortolkninger af Dylan-sange og senere egne kompositioner. McGuinns sangstemme gik rent ind og med hans formidable håndtering af den 12-strengede Rickenbacker-guitar skabte han en helt ny lyd. De sidste mange år har Roger McGuinn optrådt solo med nye og gamle sange på et hav af små og store scener i USA og på denne side Atlanten .

Således optræder Roger McGuinn også solo i Aarup, men han kommer helt sikkert med sin 12-strengede guitar, og selvfølgelig en stak gamle klassikere, hvoraf hans fortolkning af den gamle Dylan sang "Mr. Tamborine Man" må siges at være altoverskyggende i et repertoire der naturligvis også tæller The Byrds klassikere som "Eight Miles High", "Turn Turn Turn", "Ballad of Easy Rider", " All I Really Want To Do", " Mr. Spaceman" og "So You Want To Be A RocknRoll Star" samt en buket sange fra en lang solokarriere.

Mandag d. 9. oktober kl 20.00
Billetpris kr 250


Michael Falch

Nogle kunstnere kræver ikke mange ord. De er kendt af alle. Michael Falch har besøgt Industrien flere gange, og hver gang leveret forrygende oplevelser ved totalt udsolgte koncerter. I foråret kom den første rigtige cd i flere år, Hen over sommeren har han fejret triumfer på landets festivaller, Vi får ham alene, intimt og nærværende.

Mandag d. 23. oktober kl 20.00
Billetpris 225Medlemmer af Råstof til Industrien har som sædvanligt forkøbsret til billetter på disse koncerter. Forkøbsperioden starter 18. august 2006 og kører frem til 1. september. Evt. resterende billetter kan derefter købes af alle.

Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup Bibliotek, tlf 64 43 23 43

Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort