Nyt fra Råstof til Industrien

Standup for voksne på Industrien

Mads Keiser

Ron Vaudry

Christian Fuhlendorf

Tirsdag d. 14. august kl 20.00

Entre: kr 110


Vi har herhjemme en blomstrende standup-scene med en stor skare virkelig dygtige kunstnere.

Men hovedparten af disse er dybest set en samling drengerøve, og det gør det næsten uuundgåeligt, at hovedparten af standup'en er præget af det som yngre mænds hjerner er fulde af.

Her tænkes naturligvis på byture, sex, biler, sex, pornofilm, sex og til sidst lidt mere sex.

Så er det dejligt, at der findes enkelte voksne standup-kunstnere, der forlængst er nået derop, hvor børnebørnene begynder at melde deres ankomst.

Den canadiske Ron Vaudry er en legende, som i en menneskealder har lavet stand-up. Han har stået på scenen med nogle af de største internationale navne igennem mere end 25 år. Hans humor koncentrerer sig om politik og sociologiske iagttagelser, og han hører ikke til blandt de blideste lam.

Ron taler et let-forståeligt engelsk og har efter 2 ugers optræden på Comedy Zoo fået justeret sproget så stort set alle danskere kan være med.

Mads Keiser er en særdeles rutineret herre. Hans stand-up erfaring rækker helt tilbage til 1991 og op gennem 90'erne var han en fast del af trekløveret PLAT i selskab med Michael Carøe og Peter Kær.

Når Mads går på scenen, vil et tema som idioti være at finde i hans sociologiske skattekiste, og undervejs vil publikum måske få svar på spørgsmål som "Hvorfor udsætter vi ting?" og "Hvordan kommer man til at mangle 30 meter kajplads?". Der kan - hvis publikum er heldige - også blive disket op med en enkelt haiku sang.

For at det skal ende med at gå helt på krykker, har vi i Christian Fuhlendorff en 24-årig vårunge. Christian er selv lidt i tvivl om, hvorvidt han er en mand eller en dreng, men han er kendt for en meget impulsiv stil, hvor publikummets sammensætning ofte bestemmer indholdet af komikken. Budskaberne er dog aldrig til at tage fejl af.

Billetter kan stadig bestilles på Aarup Bibliotek, 64 43 33 52 eller på mail billet@raastof-industrien.dk eller ved indgangen.

PS: Vi har haft nogle tekniske problemer med udsendelsen af denne mail. Det betyder at nogle få af jer modtaget mailen mere end een gang. Det skal vi naturligvis både beklage og undskylde!!

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort