Nyt fra Råstof til Industrien

Entertainer Thomas Eje underholder på Industrien 

Fredag d. 16. september kl: 20:00

Entrè: 250 kr. Medlemmer: 225 kr.   

 

”Kulturelt Samråd – Musik på Industrien” er stolte over at kunne starte efterårssæsonen op med ”En aften med Thomas Eje med pianist Mads Granum” på Kulturhuset Industrien.

 

Entertainer og showman Thomas Eje har i 2016 været en del af den danske underholdningsbranche i 35 år.

 

Thomas Eje har altid henrykket et stort og bredt publikum med sit naturtalent, der omfatter musikalitet, såvel som dramatik og komik. Sidstnævnte er især kommet til udtryk i Ejes rammende parodier, der er gået ud over alle fra Uffe Ellemann og Peter Belli til Gary Moore og selveste hr. Victor Borge.

 

Eje – der næste år runder et skarpt hjørne og bliver 60 – er slet og ret entertainer med stort E. I de sidste tre årtier har han været en markant del af dansk showbiz, og i 2016 er det hele 35 år siden han startede sin imponerende karriere.

Thomas Eje er begavet med svimlende mange talenter, og han styrer dem så professionelt, som mange husker fra bl.a. Danmarks populæreste show-gruppe i nyere tid: Linie 3.

 

Med enorm musikalitet, uforlignelig talent for parodier og sine mange års erfaring i underholdningsbranchen er Thomas Eje altid garant for top-underholdning i absolut særklasse. Når Thomas Eje plirrer med det selvsikre filursmil og kommer med underfundige betragtninger, sjove anekdoter og latter-vækkende vittigheder, har han publikum i sin hule hånd.

                                                              ------------------------------------------

 

Du kan se video med Thomas Eje ved at klikke her! og her!

 

En video med Thomas Eje kan ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk