Nyt fra Råstof til Industrien

Dodo & The Dodo's på Industrien   

Fredag d. 20. januar 2017 kl: 20:00

Entrè: 250 kr. Medlemmer: 225 kr.   

 


Billetter til den første koncert i forårssæsonen på Kulturhuset Industrien er allerede til salg nu.

 

Dodo & The Dodo's - Akustisk og Helt Tæt På - 2017

 

På deres forårsturnè er vi så heldige at de spiller på Industrien i Aarup.

 

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

 

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de i det tidlige forår 2017 ud på en ”akustisk og hele tæt på” tour på de danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark, har et behov for at komme i øjenhøjde med deres kæmpe publikum, og med denne akustiske tour vil der blive plads til at opleve nerven i bandets allerstørste sange, samt opleve de 5 originale musikere spille sammen på en måde som man aldrig har oplevet før… Akustisk Og Helt Tæt På.

 

------------------------------------------

 

Du kan se videoer med Dodo & The Dodo's ved at klikke her! og her!

 

Billetter købes på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

 Måske er det julegaven!

  ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk