Nyt fra Råstof til Industrien

Skotsk lune på Industrien

The McCalmans

Fredag d. 28. september kl 20.00

Entre: kr 200


The McCalmans er en af Skotlands førende trioer inden for folkemusik.

Gruppen blev dannet i 1964, og siden da har den uden afbrydelse turneret og udgivet nye albums. Det er blevet til i alt 25 af slagsen - og her ud over kommer så diverse opsamlingsalbum med mere.

Gruppen består af Ian McCalman, der er gruppens grundlægger, og af Nick Keir og Stephen Quigg, der begge - ud over at være med i The McCalmans - også optræder som solister.

Til sammen håndterer disse 3 musikere på bedste måde guitarer, mandoliner, mundharper, sang og skotsk folketraditon.

Musikken består af gode iørefaldende sange sunget med glød og hjerte. Dette kombineres med særdeles vellydende trestemmig sang - og den sprøde klang af de akustiske instrumenter.

En koncert med The McCalmans er en forrygende oplevelse, for ud over musikken har Ian McCalman nogle lune og uforlignelige introduktioner til sangene. Der er ikke så lidt stand upper i ham. Aktuelle begivenheder får ofte et ord med på vejen, fra tid til anden suppleret med et par danske gloser.

The McCalmans er sjove, seriøse, professionelle, talentfulde, underholdende og imponerende dygtige på én gang - hver gang.

I foråret 2007 modtog The McCalmans "The Scots Trad Music Award for Live Act of the Year 2006".

Gruppen har turneret i Danmark hvert eneste år siden 1966. Det har ingen andre vist præsteret. Det vidner om, hvor stort og trofast et publikum, de tre skotter har. Men også om at der kommer nye til. Så der er et godt oplæg til en varm og medrivende oplevelse på Industrien på fredag.

Billetter kan stadig bestilles på Aarup Bibliotek, 64 43 33 52 eller på mail billet@raastof-industrien.dk eller ved indgangen.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort