Nyt fra Råstof til Industrien

Halberg & Friends spiller på Industrien  

Lørdag d. 29. oktober kl: 20:00

Entrè: 225 kr. Medlemmer: 175 kr.   

 

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band - Poul Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.

 

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og netop nu - i 30-året for udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” - drager han ud med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Do you really wanna leave me this way” ….man kunne blive ved…

 

Og det er virkelig nogle mangeårige ”Friends” som er med på landevejen:

 

Jette Schandorf (bas) og Jan Sivertsen (trommer) er den kreative og dynamiske duo, der igennem 35 år har været en meget vigtig faktor i selve udviklingen af Halberg’s sange – Jette’s dybe, musikalske og groovy bas i samspil med Jan’s sprudlende, stilskabende trommer. Jørgen Kaufmann (keyboards) er efter 25 år tilbage som Pouls harmoniske og solistiske sparringspartner. Heidi Degn (vokal) vil med sin smukke og personlige stemme fortolke de mange gode sange i tæt samarbejde med Poul’s bluesprægede vokal og guitar.

 

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.

 

Glæd jer til et forrygende genhør!

                                                              ------------------------------------------

 

Du kan se videoer med Halberg & Friends ved at klikke her! og her!

 

Deres hjemmeside - klik her.

Videoer med Halberg & Friends kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

Se også Poul Halbergs og Heidis videohilsen til Industrien på vores facebookside.

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk