Nyt fra Råstof til Industrien

Skerryvore spiller på Industrien  

Torsdag d. 3. november kl: 20:00

Entrè: 180 kr. Medlemmer: 155 kr.   

 

Skerryvore er nok Skotlands bedste og mest populære folkrock band. Af mange udråbt til arvtagere efter Runrig. De traditionelle instrumenter, ikke mindst The Highland Pipes, kan tilsammen løfte taget på ethvert spillested, når der bliver sat strøm til.

 

Skerryvore er folkrock i opdateret udgave. Traditionerne får et kæmpeskud energi, og skulle der ryge noget cajun, country og pop med ind i og ud af sækkepiben, violinen og harmonikaen, så går det nok også. Skerryvore har skabt sit eget bud på moderne folkemusik - og de spiller den med fuld skrue, som vi er mange, der kan lide den.

 

At Skerryvore er fremragende ambassadører for Skotland, ses tydeligt på gruppens turnéaktivitet, som tæller koncerter i over 25 lande verden, herunder USA, i hele Europa, Mellemøsten og Kina. På hjemmefronten er Skerryvore godt i gang med at nå ud til et nyt og yngre publikum.

 

Vi fik øjnene op for dem på Tønder Festival for nogle år siden, hvor de spillede folkrock, så teltdugen blafrede - og for et par år siden gav de en så fantastisk koncert her på Industrien, at vi har inviteret dem igen. Skerryvore er skotsk folkrock, når det rykker!

 

Glæd jer til et forrygende gensyn!

                                                              ------------------------------------------

 

Du kan se videoer med Skerryvore ved at klikke her! og her!

 

Deres hjemmeside - klik her.

Videoer med Skerryvore kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

                                                               ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk