Nyt fra Råstof til Industrien

Bandet Turnip Greens giver koncert på Industrien  

Torsdag d. 24. november kl: 20:00

Entrè: 130 kr. Medlemmer: 105 kr. 

  

 Med Turnip Greens får du en musikalsk karruseltur der får ”gumbo gryden” i kog. Bandet har fat i bluesrødderne, mens de krydrer lydbilledet med et stænk af soul og rock´n´roll, og lader teksterne henføre dig med historier om livet, kærligheden og alt ind imellem. Turnip Greens vil præsentere nyt materiale, suppleret med alt det bedste fra bagkataloget.

Medlemmerne i Turnip Greens har alle en karriere bag sig, hvor de har spillet i andre sammenhænge.

Bandet består af bassist Henrik Poulsen, som i mange år har været ”sideman” hos et utal af amerikanske bluesmusikere, når disse spiller i Danmark. Han er herudover fast medlem af bandet ”Pocket Players” og ikke mindst americana orkestret ”The DeSoto Caucus”.

Sune Skuldbøl Vraa, har udover en meget aktiv karriere som trommeslager, også en travl hverdag som producer, komponist, skuespiller.

Henrik Bruhn, vokal/guitar, er herhjemme en flittig gæst på landevejene mellem koncerterne: Han har på det seneste spillet med bluessangerinden Rikke Bruhn, samt organist/keyboardspilleren Palle Hjort.

Sidst men ikke mindst består bandet af guitarist Peter Skjerning, der er ophavsmand og sangskriver, og måske mest kendt som guitarist hos Thorbjørn Risager & The Black Tornado. Han har under et ophold i New Orleans igennem et år samlet til sig af oplevelser og inspiration, som for bandet i dag er uundværligt i sangskrivningen.

Glæd dig til en aften med endnu et dansk band, der fortjener langt større publikum herhjemme.

Turnip Greens er et spændende og alsidigt bekendtskab. En aften i deres musikalske selskab bringer os godt rundt i det musikalske univers, som de har defineret som deres. Og det er et godt univers.

 

------------------------------------------

 

Du kan se videoer med Turnip Greens ved at klikke her! og her!

 

Deres hjemmeside/facebook - klik her.

Videoer med Turnip Greens kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

 ------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk