Nyt fra Råstof til Industrien

Forårets musikprogram 2017

 


"Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" offentliggør hele programmet for forårets koncerter på Industrien, fredag d. 25. november 2016.


Billetsalget starter samme dag både på hjemmesiden http://www.raastof-industrien.dk og i forbindelse med Open By Night i Aarup. - Det trykte program sendes desuden med posten til alle medlemmer af Råstof.


Dog har vi som noget nyt valgt at sætte et par af koncerterne til salg inden offentliggørelse af det fulde program, nemlig Dodo & The Dodos, som starter forårssæsonen op d. 20. januar 17. – Ligeledes Jonah Blacksmidt d. 3. februar 17. Begge gæster Industrien som en del af en omfattende forårsturnè.


Kulturelt Samråd kan igen præsentere et varieret program der omfatter så forskellige kunstnere som Dodo & The Dodos, Dicte & The Diamonds, Tue West Trio, Jacob Sveistrup og Erann DD. Flere danske navne som Juncker og Chief 1 med band.


Der er gensyn med det irsk skotske folk band The Outside Track, som spillede en fantastisk koncert her for få år siden.


Som "RåstofKoncerter - Musik på vej” – har vi valgt et nyt udenlandsk navn Ashton Lane Trio fra Skotland, og to fremadstormende danske bands nemlig Jonah Blacksmidt fra det jydske og Bound By Law fra Fyn. Billetter til disse koncerter kan købes enkeltvis eller i en pakke med 3 koncerter med rabat.


Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!


Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


 

Billetter

 Du kan købe billetter direkte på vores hjemmeside: www.raastof-industrien.dk

- Gå ind under fanen "Se Koncerter"

- find den koncert, du ønsker at købe billet til

- klik på linket "bestil billet" til venstre på siden - følg derefter vejledningen.


Du kan fortsat købe billetter på døren på koncertaftenen - også med kontanter.

Billetsalget til alle koncerter starter d. 25. november 2016.


Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerterne. Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk