Nyt fra Råstof til Industrien

Julekoncert på Industrien med Allan Mortensen og Lene Nørrelykke  

Torsdag d. 8. december kl: 20:00

Entrè: 175 kr. Medlemmer: 150 kr.   

 

De to sangere Allan Mortensen og Lene Nørrelykke har indgået et samarbejde, og tager på intim juleturné i Danmark sammen med pianist Stephen Nørrelykke, som de kalder ”Få varmen indefra”.

 

Ideen er, at give alle der har lyst, muligheden for at komme i den rette stemning til - med et smil på læben og varme i hjertet - at overkomme årets på én gang dejligste og mest stressede måned.

 

Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i hvad julen betyder for dem. Repertoiret strækker sig fra sange som ’Oh holy night’ og ’Glade Jul’ til funky versioner af f.eks. ‘Rudolf med den røde tud’.

 

Allan Mortensen har i sin efterhånden lange karriere været vidt omkring i underholdningsbranchen. Som forsanger i det progressive rockband “Midnight Sun” blev han omtalt som “Danmarks bedste sanger”, men det store gennembrud fik han som Judas i “Jesus Christ Superstar”. Han har siden da spillet/sunget i et hav af musicals bl.a: “Hair”.

 

Men han er vel mest kendt som sanger fra radio og TV. Eksempelvis med dansktopsangen “Musikalske venner”, Melodi Grand Prix sangen “Swingtime igen”, støttepladen “Afrika”, og som forsanger i soulgruppen “2 Line Funkomatic Orchestra”.

 

Allan Mortensens har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. En af de markanteste danske stemmer indenfor R&B og populærmusik.

 

Lene Nørrelykke har blandt meget andet deltaget i DR’s Stjerne For En Aften og Dansk Melodi Grand Prix. De sidste 20 år har Lene Nørrelykke været solist i alle slags gospelsammenhænge. Hun er desuden en efterspurgt instruktør og dirigent ved gospelkoncerter, workshops og gospelfestivaler. Når Lene Nørrelykke giver koncert er det altid med stor professionalisme, indlevelse og overskud.

 

Stephen Nørrelykke er gift med Lene og uddannet rytmisk pianist på Jysk Musikkonservatorium. Han har gennem de sidste 15 år spillet med store danske navne indenfor gospel, soul, pop, jazz m.m.

 

Med denne glade koncert siger vi: Glædelig jul til jer alle!

 

------------------------------------------

 

Du kan se videoer med Allan Mortensen ved at klikke her! og  her!

 

Hjemmeside - klik her.

Video med Allan Mortensen og Lene Nørrelykke kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

 ----------------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk