Nyt fra Råstof til Industrien

Countrydronning på Industrien på torsdag

Ester Brohus

Torsdag d. 4. oktober kl 20.00

Entre: kr 180


Danmark har flere countrydronninger - og én af dem, Ester Brohus, besøger på torsdag d. 4. oktober industrien i Aarup.

Ester Brohus akkompagneres af Janus Bechmann på guitar og Jens Kristian Dam på klaver og percussion, medens at datteren Sabrina medvirker på sang og kor.

Ester Brohus skriver selv sin musik og sine tekster, som hun fremfører med sjæl og glød.

Hendes musik og tekster er på en gang tidløse og aktuelle. Ester forstår at sætte sit helt personlige præg på såvel egne som andres sange. Hun har et stort hjerte for "skæve" eksistenser og "dem de andre ikke vil lege med".

For 2. gang er hun nu også ude og spille i alle landets fængsler.

Den lille sangerinde, med den store stemme trækker ligeledes fulde huse i de danske kirker.

Musikalitet og stædighed er to nøgleord i Ester Brohus´ karriere. Hun valgte tidligt at forfølge sin drøm om at skabe sig en karriere som sanger og sangskriver.

Siden pladedebuten "Ester" og hittet "Perfect Way" i 1992 har hun op til i dag manifesteret sig som en af vores mest originale country-inspirerende kunstnere.

Ester Brohus har gennem tiden modtaget en del awards - blandet andet for Årets Danske Country Album i 2005, 2003 & 2002; Årets Danske Folk Sangskriver i 2002 og Årets Danske Folk Vokalist i 2002, så det er en dame med respekt omkring sig, der kommer til byen.

Ester Brohus' seneste album fra 2006 hedder "The Perfect Way" - og er en "Best Of Ester Brohus", så mon ikke publikum på Industrien får nogle spændende glimt fra hele hendes karriere ved koncerten på torsdag.

"Country musik er sundt for sjælen" siger Ester Brohus selv. Og hvis nogen skal vide det, må det vel være Ester Brohus. Så hvis du vil din country-sjæl noget godt, så er der gode country-musikalske vitaminer at hente på torsdag kl. 20 på Industrien. /p>

Billetter kan stadig bestilles på Aarup Bibliotek, 64 43 33 52 eller på mail billet@raastof-industrien.dk eller ved indgangen.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort