Nyt fra Råstof til Industrien

The Outside Track spiller keltisk folkemusik  

Lørdag d. 28. januar kl: 20:00

Entrè: 155 kr. Medlemmer: 130 kr.   

 

Den fantastiske blanding af musikalsk virtuositet og energi, som medlemmerne af The Outside Track kan præstere, er sammen med deres kærlighed til canadisk, skotsk og irsk traditionel musik blevet modtaget med henrykkelse over hele verden.

 

Da The Outside Track besøgte Kulturhuset Industrien for 3 år siden gav de et brag af en koncert, – og nu vender de så heldigvis tilbage.

 

The Outside Track spiller både traditionel musik og nyskrevet musik. Ved hjælp af violin, harmonika, harpe, guitar, fløjte, trin-dans og sang skaber de en fantastisk energi fuld af umiskendelig livsglæde.

 

Hvert af medlemmerne i The Outside Track er en mester på netop deres instrument. Bandet har således modtaget en imponerende mængde af internationale priser.

 

De 5 medlemmer af bandet kommer fra Skotland, Irland, og Canada, og de består af Ailie Robertson der spiller harpe, Cillian O'Dalaigh – guitar og sang, Fiona Black – harmonika, Mairi Rankin – violin, sang og Teresa Horgan - sang og fløjte.

 

Bandmedlemmernes dygtighed og talent alene ville være nok til at anbefale bandet, men når de spiller sammen sker en synergi, der løfter det hele.

 

Vi glæder os til at modtage dem igen og høre deres musik.

 

Så er du til keltisk musik, sange og dans, så kan denne aften have et indhold, der virkelig skaber glæde og god stemning - som vi kender det, når de keltiske musikere slår sig løs!

 

------------------------------------------

 

Du kan se videoer med The Outside Track ved at klikke her! og  her!

Deres hjemmeside - klik her.

 

Videoer med The Outside Track kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

 ----------------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk