Nyt fra Råstof til Industrien

Juncker - dansk sanger og sangskriver på Industrien

Lørdag d. 25. februar kl: 20:00

Entrè: 180kr. Medlemmer: 155 kr.   

 

Juncker debuterede med albummet 'Snork City' i 2004, hvorfra nummeret 'Mogens og Karen' blev gennembrudshittet.

Hele Danmark nynnede "Havana"-sangen som Christian Juncker skrev og hittede med til TV2-udsendelsen "Kurs Mod Fjerne Kyster".

 

Så sent som i september 2016 udgav Juncker sit sjette album "Bivirkninger" og beviste, at han stadig formår at skrue velklingende melodier og knivskarpe bramfrie tekster sammen.

 

At han overhovedet har udgivet sit seneste album er et lille mirakel. For et par år siden fik han en vildfaren nytårsraket i hovedet og mistede en betragtelig del af hørelsen på det ene øre.

 

I foråret tager Christian Juncker på danmarksturné, og der er udsigt til at kunne opleve både det gamle materiale og noget af det helt nye, når han indtager scenen med sin guitar og stemme.

 

Få om nogen dansk sangskriver ejer et vovemod som denne Christian Juncker, der i sin sangkunst nådesløst sætter sig selv hundrede procent ind hver gang. Han skærer ind til benet og går som hunden efter struben i sine forsøg på at omsætte livets gang og ”ugang” her i Dannevang til et sangbart, begavet og medrivende dansk, støvsuget for ligegyldigheder og diverse yndigheder om kærligheden.

 

Juncker stiller op som duo på Industrien – og spiller bl.a. ”I armene på dig” fra albummet Bivirkninger, som er en kærlighedserklæring til sin barndomsø Fyn.

------------------------------------------

 

Du kan se videoer med Juncker ved at klikke her! og  her!

Hans hjemmeside/facebook - klik her.

 

Videoer med Juncker kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

 ----------------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk