Nyt fra Råstof til Industrien

Dicte & the Diamonds spiller på Industrien

Lørdag d. 11. marts kl: 20:00

Entrè: 200kr. Medlemmer: 150 kr.   

 

Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Hun er sangskriver og komponist til at væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer: Udover de musikalske solo-, duo- og bandprojekter, tæller cv’et også reklame- og filmmusik, titelmelodier til tv-serier og film- og teaterroller. Blandt det seneste er en hovedrolle i den anmelderroste John Lennon teaterkoncert ”Imagine” på Aveny Teatret i København.

 

I 2006 var hun fremme med “Drømte mig en lille Drøm”, der var titelsang til DR’s Julekalender “Absalons hemmelighed”. I 2012 var hun med i den tredje sæson af ’Toppen af poppen’ på TV2.

 

Dictes seneste album ’Perfume’, det 8. album fra hendes side, udkom i 2016 - 5 år efter sidste soloudspil. Lyden er organisk med både en storladen og melankolsk, retro-soulet klangbund og vokal arrangementerne med bedste Beatles stil i centrum. Fra store støvede ballader til tæt swingende sexy rock.

 

Albummet ’Perfume’ indeholder iørefaldende popmelodier, og den nærværende vokal og de personlige ind-til-benet tekster kredser om emnerne kærlighed/brud, børn/forældre og nærvær/afsavn. Albummet skriver sig ind i en art moderne pop-country tradition, hvor man gør en dyd ud af at lade banaliteterne stå frem. - To af sangene - ’All I Want Is You’ og ’Stronger’ blev afspillet flittigt på DRP4. Faktisk de mest afspillede titler i artistens karriere indtil videre.

 

Nu har Dicte samlet sit FEDE band, The Diamonds, og er på turne.

 

Live er Dicte & the Diamonds ganske enkelt velspillet med masser af liv, nærvær og nerve!

 

------------------------------------------

 

Du kan se videoer med Dicte & the Diamonds ved at klikke her! og  her!

Deres hjemmeside - klik her.

 

Videoer med Dicte & the Diamonds kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

 ----------------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk