Nyt fra Råstof til Industrien

Ashton Lane Trio spiller på Industrien

Lørdag d. 25. marts kl: 20:00

Entrè: 130 kr. Medlemmer: 105 kr.   

 

Ashton Lane er et fremadstormende skotsk band på 3 medlemmer, der spiller folkpop med et moderne twist, stilsikker og original musik, ørehængere som man kun kan blive glad af at høre på.

 

Sangerinden Esther O’Connor er i forgrunden med sin fantastiske stemme, der kan være både følsom, rå og glad.

 

Ashton Lane er desuden navnet på en hyggelig brostenbelagt pub-gade i den gamle bydel i Glasgow. Det var hér, at sanger og sangskriver Esther Duffin under en optræden, traf Tim O’Connor. Sød musik opstod – Esther og Tim blev gift, de startede pladeselskabet “Redhed Records” og dannede bandet Ashton Lane Trio.

 

De har i 2016 udgivet deres femte album ”Nashville Heart”. De har blandt andet spillet på den berømte Country 2 Country festival i London, og været på en omfattende Europaturnè. - Bandet er en del af en ny spændende bølge af pop folkemusik.

 

Ashton Lane Trio er et band, hvor man kan forvente sig en god live-oplevelse - med stor nærhed, sjæl og med fokus på musikken.

 

------------------------------------------

Deres hjemmeside - klik her.

Video klik her

 

Videoer med Ashton Lane Trio kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

 ----------------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk