Nyt fra Råstof til Industrien

Tue West Trio spiller på Industrien

Lørdag d. 8. april kl: 20:00

Entrè: 150 kr. Medlemmer: 125 kr.   

 

Siden starten af årtusindskiftet har Tue West været en fast bestanddel af den nyere generation af dansksprogede sanger/ sangskrivere.

 

Og ét af de mest naturlige elementer i Tue Wests virke er de akustiske koncerter, hvor det poetiske og nærværende musikunivers følges ad med spontanitet, intimitet og anekdoter. Sangene om livet, døden, kærligheden og mærkværdigheden bliver hjulpet på vej af to musikere.

 

Tue West Trio med Mads Mouritz og Jacob Funch er en udvidelse af de akustiske koncerter, der er blevet en fast bestanddel af hans dna og naturlige omgang med publikum.

 

Mads Mouritz bidrager med sin personlige stemme og sit nærvær fra sin egen karriere som sangskriver og Jacob Funch farver med sin kreative og smagfulde musikalitet.

 

I marts 2016 udkom albummet "Der er ingen der venter på os”. En personlig plade med kompromisløse og poetiske tekster, der også tager fat der hvor de fleste slipper. Og med en melankolsk, men stadig håbefuld undertone, hvor den mere voksne og dybe vokal tager lytteren i hånden, på en rejse gennem musikalske og lyriske landskaber og årstider.

 

Albummet var nomineret til "Årets udgivelse" ved Danish Music Awards Folk 2016.

 

Kom med til en intens og uforudsigelig koncertoplevelse der både udfordrer og bevæger med et bredt og samtidig genkendeligt bagkatalog.

 

------------------------------------------

 

Du kan se videoer med Tue West Trio ved at klikke her! og  her!

Tue Wests hjemmeside - klik her.

 

Videoer med Tue West Trio kan også ses på Industriens hjemmeside: http://www.raastof-industrien.dk .

 

 ----------------------------------------------------

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!


Billetter kan købes på http://www.raastof-industrien.dk. - Koncerten er arrangeret af "Kulturelt Samråd - Musik på Industrien" i Aarup.

 

Medlemskab af støttegruppen – i dagligdagen kaldet ”Råstof” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på deres billet til koncerterne. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@raastof-industrien.dk - Eller køb medlemsskabet på hjemmesiden.

Hotel Aarup Kro MHV Development Kulturelt samråd Depotet Vestfyn
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside www.raastof-industrien.dk