Nyt fra Råstof til Industrien

Assens Harmoniorkester på Industrien

Torsdag d. 11. oktober kl 20.00

Entre: kr 50


Assens Harmoniorkester blev stiftet på Jernbanehotellet i Assens den 30. oktober 1957.

Formålet med orkesteret var "at uddanne musikinteresserede i Assens og omegn som blæsere i et hornorkester, som kan repræsentere Assens by ved festlige lejligheder".

Simpel hovedregning siger, at vi står over for et 50-års jubilæum, hvor Harmoniorkestret selv er den festlige lejlighed.

Selv betegner orkestret sig som et amatørorkester, som er kendetegnet ved, at de også lægger stor vægt på det sociale element i samspillet. Orkestret består i øjeblikket af ca. 40 medlemmer i alderen 16 til 82 år!

Repertoiret spænder fra klassiske stykker til moderne rytmisk musik med hovedvægten på den rytmiske del.

Siden stiftelsen er Assens blevet et meget større område, og orkestret vil gerne benytte jubilæumsåret til at besøge de nye områder i Assens. Det er derfor med stor glæde at vi kan byde velkommen til hele kommunens harmoniorkester til dets anden jubilæumskoncert på Industrien i Aarup på torsdag d. 11 oktober kl 20.00.

Til jubilæumskoncerten vil programmet omfatte bl.a. Tango Jalousie, Andrew Lloyd Webber, Glenn Miller, Abba samt orkestrets egen 'Assens Harmoniorkesters Jubilæumsmarch'.

Se det fulde program her.

Billetter kan stadig bestilles på Aarup Bibliotek, 64 43 33 52 eller på mail billet@raastof-industrien.dk eller ved indgangen.

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort