Nyt fra Musik På Industrien

Stig Rossen m. pianist på Industrien

Fredag d. 15. september kl: 20:00

Entrè: 225 kr. Medlemmer: 200 kr.    

 

Det er lykkedes at få Stig Rossen til Industrien for at give os en oplevelse af en koncert - tæt på denne fantastiske sanger og entertainer.

 

Stig Rossen sprang i februar 1988 ind i det danske publikums bevidsthed med sin entre i Dansk Melodi Grand Prix, et araberspring og sangen ”Vi danser rock og rul”. Efterfølgende turnerede han rundt i landet med Fenders.

 

Fra 1987-1990 gik han på Guildhall School of Music and Drama i London og fik hurtigt sit gennembrud som skuespiller, da han blev hyret til koret i Les Misèrables og blot 3 måneder senere fik tilbudt hovedrollen som Jean Valjean.

 

Siden har han udgivet 21 cd’er som solist, heraf 5 jule cd’er. Det er også blevet til et ikke uanseeligt antal musical cd’er og koncert dvd’er, både på dansk og engelsk. – Igennem tiden har han sunget i en lang række musicals og er fast deltager i julekoncerter.

 

I 2008 fik Stig Rossen ideen til en teaterkoncert om Danmarks første “boy band” Four Jacks, og de turneer fortsat. - Stig og Vennerne optræder med Flemming Bamse Jørgensens store sangkatalog til glæde for rigtig mange fans.

 

I 2014 kunne Stig Rossen fejre sit 25-års jubilæum som sanger. Samme år var han med i Aarhus Teaters hidtil største musicalsatsning, Les Misérables.

 

Udover musik og teater har Stig Rossen skrevet bogen ”Livet skal ikke leves på automatpilot” og er en efterspurgt foredragsholder.

 

I marts/april 2017 medvirkede Stig Rossen i den prisvindende Broadway musical SPAMALOT.

 

Glæd jer til en fantastisk og underholdende aften med et bredt udsnit af sange fra en strålende sangkarriere.

 

------------------------------------------

 

Se hans hjemmeside - klik her.

 

Videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: http://www.musikpaaindustrien.dk .

 


 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!

 

 

Billetter til koncerterne købes direkte på hjemmesiden - https://www.musikpaaindustrien.dk - eller på døren på koncertaftenen.

 

Det er foreningen ”Kulturelt Samråd-Musik På Industrien” der arrangerer koncerten.

 

Besøg os også på www.facebook.com/MusikpaaIndustrien - og klik på "Synes godt om"!

 

Medlemskab af støttegruppen – ”Råstof til Industrien” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerter. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@musikpaaindustrien.dk - Eller køb medlemskabet på hjemmesiden.

 

Musik På Industrien Aarup Antenneforening Møllerens Fond Depotet Vestfyn
Hotel Aarup Kro
Totalbanken
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk