Nyt fra Musik På Industrien

Dette er den første RåstofKoncert. Den næste er d. 18. november med "The Consolation".  
Køb pakken med 2 RåstofKoncerter til en god pris. 

Pakke med 2 RåstofKoncerter: Entrè: 230 kr. Medlemmer: 180 kr. 

Pakken med de 2 RåstofKoncerter kan købes her på hjemmesiden - på dette link - eller på døren i forbindelse med den første koncert. 

 

Rasmus Matthiesen Band på Industrien

Fredag d. 22. september kl: 20:00

Entrè: 140 kr. Medlemmer: 115 kr. 

 

Kom og oplev nye musiktalenter spille på Industrien i Aarup.

 

Rasmus Matthiesen bandet spiller nutidig dansksproget rock- og folkmusik med tråde til navne som Peter Sommer og C.V. Jørgensen. Deres musik er i grænselandet mellem rock-, country-, folk- og popmusik.

 

Tekstmæssigt sætter Rasmus Matthiesen ord på Danmark anno 2017 og på de ungdomsår, hvor svære valg træffes og drømme forfølges. En generation, der undrer sig over vores brug af sociale medier, påtaler vores (manglende) samvær med hinanden.

 

Med de vedkommende tekster og fingeren på pulsen af sin generation, har Rasmus udgivet singlerne ”Østjylland” og ”Frie Valg” - som har fået radio airplay på P4 og P6.

 

Her i september 2017 udkommer debutalbummet ”ALT GODT”. Den udkommer på dagen for koncerten på Industrien, nemlig d. 22. september.

 

Bandet har i år spillet på en lang række festivals, til SPOT Festival, Tønder Festival, Strib Festival, Jelling Musikfestival og ikke mindst til Smukfest, som gav flotte anmeldelser.

 

Det unge talent Rasmus Matthiesen har med sit band en velkendt lyd af danskhed og kommer langt ud over scenekanten ved deres live optræden.

 

Det er et gensyn med Rasmus Matthiesen Band på Industrien, da de spillede support for Mellemblond på Industrien oktober 2016.

 

Live består Rasmus Matthiesen desuden af Anders Ahle (guitar), Kristoffer Jeberg (trommer), August Korsgaard (orgel, wurlitzer) og Julius Holst Hvarregaard (bas).

 

Vi bliver endda beriget med endnu et talent, da Jonas Suni, en singer-songwriter fra det sønderjyske, er support for bandet.

 

Det bliver en aften med en masse god musik af unge fremstormende talenter.

 

 ------------------------------------------

 

Se deres hjemmeside/facebook - klik her.

 

Videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: http://www.musikpaaindustrien.dk .

 

 ------------------------------------------

 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!

 

Det er foreningen ”Kulturelt Samråd-Musik På Industrien” der arrangerer koncerten.

Billetter til koncerterne købes direkte på hjemmesiden - https://www.musikpaaindustrien.dk - eller på døren på koncertaftenen. 

Besøg os på facebook - https://www.facebook.com/MusikpaaIndustrien/ - og klik på "synes godt om".

 

Medlemskab af støttegruppen – ”Råstof til Industrien” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerter. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@musikpaaindustrien.dk - Eller køb medlemskabet på hjemmesiden.

Musik På Industrien Aarup Antenneforening Møllerens Fond Depotet Vestfyn
Hotel Aarup Kro
Totalbanken
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk