Nyt fra Musik På Industrien

Jens Lysdal Trio på Industrien

Torsdag d. 12. oktober kl: 20:00

Entrè: 150 kr. Medlemmer af Råstof: 125 kr. 

 

Jens Lysdal spiller sammen Bjarke Falgren og Jon Bruland som trio på Industrien. Det er et glædeligt gensyn, da de tidligere har spiller der i 2011.

 

Jens Lysdal og Bjarke Falgren bliver begge ofte nævnt som nogle af de fremmeste på deres instrumenter, guitar og violin, i Skandinavien. Derudover er Jens Lysdal én af landets store personlige sangere og komponister.

 

Begge musikere har - drevet af deres umættelige musikalske nysgerrighed - været vidt omkring i det musikalske (og geografiske) landskab og dét har givet dem en erfaring og en reference-rigdom der er ud over det sædvanlige.

 

Danmarks største violin-stjerne Svend Asmussen har kaldt Bjarke Falgren for: “The hardest swinging fiddler since Stuff Smith”.  Men han er genremæssigt helt sin egen.

 

Jens Lysdal og Bjarke Falgren har spillet sammen siden 2001 og derigennem har de opnået et nærmest telepatisk sammenspil, hvor de hele tiden udfordrer og inspirerer hinanden. To koncerter aldrig lyder ens. For at kunne gøre dét, kræver det at man, dels mestrer sit instrument, dels har en stor åbenhed overfor musikken og situationen og en blind tillid til nuet og sin medspiller.

 

Jens Lysdal har siden han album-debuterede i 1995 med “A matter of time” blevet overøst med gyldne anmeldelser og hans sange været nomineret til både amerikansk Grammy og til “Bedste folk-album” i Tyskland. - I 2016 udgav han sit første danske solo-album “Landet” som han nu turnerer med både i trio-form og med det større Lysdal Band.

 

Der venter os en stor musikalsk aften med erfarne musikere.

 

 

 ------------------------------------------

 

Se deres hjemmeside - klik her.

 

Videoer kan ses på Musik På Industriens hjemmeside: http://www.musikpaaindustrien.dk .

 

 ------------------------------------------

 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!

 

 

Billetter til koncerterne købes direkte på hjemmesiden - https://www.musikpaaindustrien.dk - eller på døren på koncertaftenen.

Det er foreningen ”Kulturelt Samråd-Musik På Industrien” der arrangerer koncerten. 

Besøg os på facebook - https://www.facebook.com/MusikpaaIndustrien/ - og klik på "synes godt om".

 

Medlemskab af støttegruppen – ”Råstof til Industrien” – koster 100 kr. årligt. Medlemmer får altid mindst 25 kr. i rabat på billet til koncerter. - Hvis du vil være medlem af ”Råstof”, så send en mail til medlem@musikpaaindustrien.dk - Eller køb medlemskabet på hjemmesiden her.

Musik På Industrien Aarup Antenneforening Møllerens Fond Depotet Vestfyn
Hotel Aarup Kro
Totalbanken
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk