Nyt fra Råstof til Industrien

Flot særegen sangstemme på Industrien

Sara Grabow

Fredag d. 26. oktober kl. 20.00

Entre: kr 150

Fredag d. 26. oktober kl. 20 får Industrien i Aarup besøg af den unge danske sangerinde Sara Grabow.

Sara Grabow har befundet sig midt i det danske musikmiljø stort set hele livet. Hun har blandt andet sunget kor for Rasmus Nøhr, Tue West og Mads Mouritz.

Sara ansøgte i 1998 om titelrollen i Sebastian og Preben Harris’ opsætning af H.C. Andersens Nattergalen, genopsat i år 2000, og fik rollen uden at dommerpanelet vidste, at Sara Grabow var komponistens (Sebastian) egen datter.

Sara er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2005, men udgav allerede sin første cd ”Mund til Mund” sammen med duoen Saranoah, som i 2001 hittede med sangen ”3x6” på P3.

I foråret 2006 høstede hun fortrinlige anmelderroser for sin medvirken i TV-2 teaterkoncerten ”Hele Verden Fra Forstanden” på Århus Teater. I efteråret samme år udgav hun sin første – anmelderroste - solo cd: ”Blueberries”, og her i begyndelsen af oktober 2007 kom så hendes seneste cd ”Rude, Unbending & Lusty”.

Sara Grabow, der selv spiller akustisk guitar, medbringer sit faste band, der består af Søren Bigum på el-guitar, Nicolai Land på bas og Kent Olsen på trommer, til Industrien

En koncert med Sara Grabow er blevet beskrevet således: ”Når man hører Sara Grabow synge, er det som om en helt ny frydefuld verden åbner sig. Hendes stemme er så sanselig og intens og rummer en ganske særlig passioneret glød, der på rekordtid hvirvler dig ind i et unikt univers.”

Ja, der ser ud til at vente os en rigtig god oplevelse på fredag på Industrien! Billetter kan stadig bestilles på Aarup Bibliotek, 64 43 23 43 eller på mail billet@raastof-industrien.dk

Skal dit logo stå her?
Så kontakt info@raastof-industrien.dk
Billetbestiling og bestilling af medlemskab på billet@raastof-industrien.dk eller på Aarup
Bibliotek, tlf 64 43 23 43. Vi kan desværre ikke på Industrien tage imod DanKort