Nyt fra Musik På Industrien

Musik på Industrien tilbyder et godt og varieret musikprogram i foråret 2018.

 

 

Som arrangør af koncerter på Industrien i Aarup, offentliggør foreningen Kulturelt Samråd – Musik På Industrien, programmet for forårets koncerter – fredag d. 24. november - ved Black Friday arrangementet i Aarup.

 

Billetsalget starter samme dag - d. 24. november.

 

Det trykte program sendes eller leveres til alle medlemmer af støttegruppen Råstof.

 

Billetter købes via hjemmesiden https://www.musikpaaindustrien.dk eller på døren på koncertaftenen.  

 

Vi har valgt at sætte nogle af koncerterne til salg inden offentliggørelse af det fulde program, de store og markante musiknavne som: Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene, der giver koncert d. 2. marts ’18 samt Hanne Boel Trio som afslutter forårets koncerter d. 27. april ’18.

 

Ud over de 2 nævnte, vil der være koncert med mange forskellige kunstnere og genrer. Der er glædeligt gensyn med bl.a. Burich’L’Etienne New Orleans Ensemble, som turnerer med ny sangerinde i front Monique Thomas, Kristian Lilholt med projektet LAND samt hans nye sange, Dana Fuchs med den store soulstemme og ikke mindst Jane & Shane som er fantastiske musikere og performere. – Det keltiske folkrock band COAST gæster Industrien 17. marts, hvor der er gensyn med forsangeren i bandet Paul Eastham, der underholdt på Sanggårds Plads ved Singer-Songwriterfestivalen i Aarup i juli 2017.

 

Vi har igen sammensat et spændende program med 3 RåstofKoncerter, 2 danske næsten lokale bands der er på vej frem, Raggedy Anns fra nordjylland, og Sunday Karma fra sydfyn. Den 3. er et helt specielt svensk folkemusikband Räfven, som er et højenergisk band på scenen. Pakken med de 3 RåstofKoncerter kan købes til særpris, på hjemmesiden.

 

Men den allerførste koncert i 2018 er en jazz og gospel koncert, fredag d. 19. januar ’18 med Monique Thomas og Burich’L’Etienne New Orleans Ensemble.

 

Gå ind på hjemmesiden d. 24. november ’17 og se det brede udvalg af kommende koncerter.

 

 

Vel mødt til koncerter på Kulturhuset Industrien i Aarup!

 

Billetter

Billetter sælges på nettet fra hjemmesiden: https://www.musikpaaindustrien.dk - eller på døren på koncertaftenen.

Musik På Industrien Aarup Antenneforening Møllerens Fond Depotet Vestfyn
Hotel Aarup Kro
Totalbanken
Billetkøb direkte fra vores hjemmeside: www.musikpaaindustrien.dk